Vi ger dig verktygen för att blomstra

Håll utkik, för vi kommer löpande lansera nya och spännande tjänster som hjälper dig att ta din frilansverksamhet till nästa nivå. Följ med oss på resan och ta del av våra senaste uppdateringar!

Genom att skriva upp dig godkänner du att motta nyheter från Gee.

"We are not something to everyone - We are everything to someone"

Modern finansiering

Du får samma finansiella fördelar som “den traditionella” arbetaren. Hos Gee kommer du få tillgång till Lån, Krediter, Förskottsbetalningar, Försäkringar, Pension och mycket mer!

Investera i dig själv

Du är din egna chef, vilket också innebär att du ska känna att du har möjligheten att utveckla dina kompetenser och finansiera utrustningen du behöver för att utföra ditt jobb, utan att vara begränsad ekonomiskt.

Gigekonomin

Gee drar nytta av det kraftigt växande community av frilansare och jobbplattformar som du använder för att frilansa. Vi har iakttagit och lärt oss av neobankerna. Vårt mål är att vara annorlunda från dag ett.

“Insurance used to scare me. But that all changed thanks to United! They make everything easy to understand and use!”

Diane Jones

Happy customers

“The best insurance company I’ve worked with! Not only is everything so simple, but they have the best rates in the industry.”

Carl Correa

“Talk about a cool Insruance company! Everything is online and if you do need to speak to someone for help, it’s like talking to a friend!”

Leonie Vega

FAQ

Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen med Gee.

 

?

En frilansare är någon som utför uppdrag utan fast anställning, antingen som egenföretagare eller som egenanställd som fakturerar för sitt uppdrag via plattformar såsom Frilans Finans.

Din finns alltså inget jobb, ingen bransch och inte heller någon roll som är synonymt med frilansare.

Detta arbetssätt växer snabbt i popularitet och de stora fördelar som frilansande entreprenörer ofta upplever är flexibilitet och möjligheten att kunna påverka och styra sin tid och inkomst.

Exempel på yrken/roller man kan utföra som frilansare är programmerare, musiker, skådespelare, advokat och sjukvårdspersonal.

Gee’s tjänster passar alla som jobbar på tillfälliga uppdrag. Våra tjänster är anpassade för alla frilansare som upplever att traditionella banker inte kan tillgodose ens behov av finansiella tjänster.

Gee kommer erbjuda ett brett utbud av tjänster som inkluderar lån, konto och kort, försäkringar, bokföring och rådgivning. Vi har skapat dessa tjänster med frilansarens specifika behov och utmaningar i åtanke för att underlätta för dig i din vardag.

Vi planerar på att lansera våra tjänster successivt under hösten 2023 och våren 2024. Skriv upp dig på vår Väntelista så kommer du bli meddelad när du kan skapa ett konto hos oss och på så sätt ta del av skräddarsydda finansiella tjänster.