Om oss

Vi förstår behoven och utmaningarna hos frilansare och egenanställda, och vi är här för att erbjuda skräddarsydda finansiella produkter och tjänster som passar din arbetsform.

Gee grundades med en vision om att fylla den stora lucka som finns på marknaden för frilansare. Vi såg hur traditionella banker och finansinstitut inte erbjöd de lösningar och stöd som behövdes för att möta de specifika kraven hos den nya arbetskraften. Därför bestämde vi oss för att skapa Gee – en plattform som kombinerar vår egen erfarenhet som frilansare med teknologi och finansiell expertis för att erbjuda innovativa och skräddarsydda lösningar.

Vi är stolta över att ha utvecklat en omfattande plattform som kommer att erbjuda ett komplett finansiellt ekosystem för frilansare. Genom att erbjuda allt från banktjänster och försäkringar till bokföring och rådgivning, strävar vi efter att underlätta din vardag och främja din framgång som frilansare.

Vår vision

Vår vision är att vara den ledande plattformen som stöder och förstärker framgången hos frilansare och egenanställda över hela världen. Vi strävar efter att skapa ett ekosystem av innovativa och skräddarsydda finansiella tjänster som möter de specifika behoven hos den nya tidens arbetskraft. Genom att erbjuda en enkel, effektiv och pålitlig lösning vill vi bli det självklara valet för frilansare när det gäller att hantera sin ekonomi och administrativa processer. Med vår vision i åtanke arbetar vi hårt för att skapa en plattform som ger frilansare möjligheten att växa, blomstra och uppnå sina professionella och ekonomiska mål.

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, erbjudandena och lanseringarna från Gee genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att skriva upp dig godkänner du att motta nyheter från Gee.